Welkom bij Match Better

Match Better is een gedreven en doelgericht adviesburo, gevestigd in Valencia. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kleine en middelgrote ondernemingen die zich willen vestigen in de regio Valencia. Maar ook particulieren die advies en begeleiding nodig hebben bij een verhuizing naar Valencia. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk aan relaties zijn wij in staat de juiste match te vinden voor u.

Match Zakelijk

Match Better biedt buitenlandse ondernemers die in Valencia een bedrijf willen opstarten een breed pakket aan diensten rond informatie, kennisuitwisseling en bemiddeling.

Marketingadvies en support
Match Better biedt advies en ondersteuning bij de ontwikkeling van strategische, marketing- en communicatieplannen. Hierbij maken we gebruik van onze eigen marktkennis en eventueel marktonderzoek van derden.

Marktonderzoek
Marktonderzoek biedt u de informatie waarmee u uw marktgerichte beleid kunt voorbereiden of toetsen. Dit onderzoek is objectief en maakt gebruik van lokale informatie. [ Lees verder ]

Match Persoonlijk

Match Better biedt mensen die zich in Valencia willen vestigen een breed pakket aan diensten rond informatie, kennisuitwisseling en bemiddeling.

Kennismakingsgesprek
In dit eerste gesprek gaan we samen bekijken wat uw plannen zijn en hoe Match Better u daarbij kan helpen. Ook zal onze consultant in uw eigen taal praktische informatie aanbieden over het wonen in Valencia.

Huisvesting
Doordat wij zeer goed bekend zijn met de lokale makelaars in Valencia kunnen wij voor u een objectieve selectie maken van geschikte woningen. [ Lees verder ]
 Hans Zeegers Photography